Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

καθώς περίμενα αυτά που θα συμβούν με είδα να πεθαίνω όπως όταν σπρώχνεις κάποιον για να περάσεις δηλαδή ακριβώς όπως όταν κάνεις όταν περνάει το βαγόνι σου και εσύ χαμογελάς σαν να ήσουν πάνω και μετά γελάς γιατί έφαγες τα σούτια σου στην είσοδο του marketing για άγνωστο σκοπό όπως να σου έσπαγε ο Αντώνης το τζάμι σε μία απόπειρα απομάκρυνσης του ειδώλου του από την υγρή αντανάκλαση τού έχω να δώσω πακέτα με χαρτομάντηλα: να στεγνώσεις την επιθυμία της διάκρισης τελικά όπως όλοι και να γίνεις χρησμός.

4 σχόλια:

Johmar είπε...

Μπορώ να είμαι λάθος γιατί δε με βλέπετε, έχει κάτι από αστραπή η αιώρηση, αιώνια πάλη ηρώων στη φαντασία ξένης προσωπικότητας, το τέλος του πολιτισμού και η αρχή της φαγούρας, αλλαγή στο κόκκινο της γειτονιάς μου, πατρικά σκαμπίλια του Φίλιππου που ξέχασε το δίδαγμα.

Duchamp είπε...

να ακροβατείς ή να κυκλώνεις άρα να μένεις ακίνητος όπως ο ουρανός από κάτω σου όταν πέφτεις καλογινωμένος καρπός στα χείλη όψιμου φρούτου της ευδαιμονίας μίας παραίτησης που εξαπατά την αρχική της χρήση... τιρμπουσόν

Johmar είπε...

Να αποδεχτείς την αρχή όλων όσο κι αν σε εξαναγκάζει να αποκαλυφθείς και να βιώσεις την έλλειψη. Μέχρι στιγμής καθορίζομαι από πιο γνωστικά πράγματα, είμαι όλα όσα δεν είμαι.

Duchamp είπε...

... όσα δεν έγινα υπό το φως ενός άφατου χρόνου μη γραμμικά βιωμένου στο custom αστείο συνάντησης αμηχανιών σε περίπτυξη με τις σταγόνες της ετερόχρονης εκσπερμάτωσης μονοδιάστατων επαναλήψεων της ρέπουσας σε προσήνεια αναπήδηση των ηθών διαταραγμένης πραότητας, κι όλα αυτά συνοδευόμενα από σαχλοαφρώδη χαμόγελα με φόντο τον ουρανίσκο της βρώσης κάθε ανίατου λόγου/ what I am not in the light of an ineffable nonlinear years lived in custom funny meeting embarrassment to embrace the drops put back ejaculation dimensional replicates Repousi approachability to bounce of morality and emotional gentleness, and all are accompanied by smiles sachloafrodi the palate with a background of eating any incurable speech